Over ons

De ReaXtion Entertainers

 

De groep bestaat uit 2 zangeressen en 2 zangeres; Brigitte, Mieke, Rob & Jeroen.


Allen gebruiken hun specifieke stemgeluid om het op en top neer te zetten. Een avondvullend programma welke je door de jaren 70, 80, 90 en de hits van nu compleet met de beste muziek van eigenbodem. Voor een bruiloft, bedrijfsfeest, promotie, verjaardagfeest, festival, braderie of een andere feestelijke gelegenheid, de ReaXtion Entertainers zorgen voor een muzikaal hoogte punt.

 

 

Jarenlange ervaring in de muziek biedt te samen met de liefhebberij een compleet geheel. Het is ook mogelijk om een complete avondvullende show met als thema 70’s & 80’s te boeken. Gecombineerd met een DJ zorgt ervoor dat er non-stop (zonder pauzes) het swingen is op de beste super hits uit de 70-er en 80-er jaren. Een unieke combinatie; live muziek met een DJ. U kunt de groep compleet boeken en in combinatie met de DJ om de pauzes op te vullen. Ook is met mogelijk om alleen Rob Wouters te boeken; voor een gast optreden van bijvoorbeeld een half uur. Alleen een DJ is ook mogelijk.

 

ReaXtion werkt met een eigen geluid- en lichtman plus installatie. Deze zorgen voor top kwaliteit op beide vlakken. Hier vindt u een korte live impressie van de ReaXtion Entertainers.

 

Voor meer informatie of vrijblijvende info: 024-675 25 00.

 

De ReaXtion Entertainers; voor ieder feest en budget!

 

reaxtion